SLO | ENG
Najbolj prodajan izdelek tega tedna

Rebel Skin

Umetniška športna oblačila Rebel Skin


Vrhunska športna oblačila z umetniškim duhom. Intrigantno, alternativno, nekonvencionalno. Oblačila za telovadbo, za fitnes, za posebne naloge.

Ustvarili so jih športniki in umetniki. Za športnice. Za pogumne. Za upornice.

Uživate v telesni aktivnosti? Trenirate v telovadnici? So vam všeč vaje za moč? Ste crossfiterka? Imate najraje ulično telovadbo? Ste izjemna, pogumna in vas nič ne ustavi?

Z Rebel Skin ste našli najboljša, kakovostna športna oblačila. Pajkice, majice, modrčki in ostala oprema so izdelana z vso skrbnostjo, iz modernih tkanin, ki dihajo. Vsak od Rebel Skin izdelkov je skrbno premišljen in izdelan pri nas od začetka. Tako boste stoodstotno izpolnili vaša pričakovanja, tako z vidika funkcionalnosti, udobja in oblikovalske estetike ter učinkovitosti.

Rebel Skin je prva blagovna znamka na trgu, ki združuje šport in umetnost na neverjeten način. Športne pajkice in drugi izdelki so bili oblikovani s strani poljskih umetnikov - tatoo umetnikov, striparjev in muralistov. Tukaj ne gre za kar neke potiske, ki ste jih sicer navajeni. Vsak model Rebel Skin je edinstven in podpisan z avtogramom, ki oblikuje grafiko določenega umetnika.

Pajkice, ki jih najdete v spletni trgovini so vrhunski izdelek. Odlikujejo jih popolnoma izpopolnjeni detajli, premišljen posnetek in najboljši materiali. Za vse, ki cenite udobje, hkrati pa edinstvenost, umetniško ljubezen do oblačil, avantgardni pristop - Rebel Skin je blagovna znamka za vas.

Športne majice s funkcionalnim, ohlapnim rezom vam zagotavljajo svobodo gibanja in povzročajo občutek ekstra komforta, tudi na zelo težkih in zahtevnih treningih.

Rebel Skin je 100 odstotno poljska znamka! Športna oblačila so sešita na Poljskem, izključno iz poljskih materialov in funkcionalnih tkanin. Vsako grafiko je za Rebel Skin unikatno oblikoval eden od poljskih umetnikov.

OGLED REBEL SKIN PONUDBE


REBEL SKIN PONUDBA >> klik

zapri Na spletnih straneh SportyChic.en uporabljamo piškotke z namenom zagotavljanja
spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez njih ne bi mogli nuditi.

Z nadaljnjo uporabo spletnih mest soglašate z uporabo piškotkov.
Če piškotkov ne želite, jih lahko onemogočite v nastavitvah.