SLO | ENG
Najbolj prodajan izdelek tega tedna

Naše promotorke

Marija Paladin - Top Fit MAMA


Sem zaposlena mamica in doktorska študentka. Življenjska doba se podaljšuje, pričakovano obdobje aktivnosti na delovnem področju ravno tako. To in materinstvo me je spodbudilo, da resneje pristopim k aktivnemu in zdravemu življenjskemu slogu. Pomembno je, da poskrbimo za lastno zdravje in dobro počutje, saj smo le tako lahko kos vsem nalogam in vlogam, ki jih v življenju imamo.

V ta namen urejam FB stran https://www.facebook.com/topfitmama in spletno stran http://topfitmama.eu/ , ki sta namenjeni vsem, ki želijo živeti zdravo kljub pomanjkanju časa ter usklajevanju službenega in družinskega življenja.

Glavni področji, ki ju strani pokrivata sta VADBA in PREHRANA. Pri vadbi obiskovalcem, v sodelovanju s trenerji, ponujamo praktične nasvete za vadbo doma ali na prostem. Prehransko področje pa temelji na avtorskih receptih za jedi in sladice brez moke in dodanega sladkorja. Septembra bo tudi izšla zbirka 'low carb' receptov (prva tovrstna tiskana zbirka receptov v Sloveniji).

O oblačilih Bia Brazil:

Med vadbo in v prostem času sem preizkusila številna športna oblačila različnih, manj znanih in bolj znanih, blagovnih znamk. Brez pretiravanja lahko rečem, da so športna oblačila Bia Brazil Activewear, ne le izpolnila, temveč tudi presegla moja pričakovanja. Material resnično 'diha' tako, da ohranja občutek suhosti tudi med intenzivno vadbo (npr. med treningi ali pa med vzponom na Triglav :-) oboje preizkušeno), hkrati so zelo udobna in se odlično prilegajo telesu. Zelo všeč mi je, da so hkrati modna, udobna in funkcionalna.

Ana Meke - SUPERset
Sem Ana, stara 25 let. Moja športna pot se je začela pri 12ih letih, ko sem prvič oblekla taekwondo obleko in zavezala bel pas. 8 let kasneje črnega. Zaradi pomanjkanja časa sem prenehala s treniranjem in udarjanje vreče zamenjala za poskakovanje na različnih vodenih vadbah, te pa hitro zamenjala za premetavanje uteži. Našla sem svojo strast in se jo odločila še nadgraditi z licenco osebnega trenerja. Zdaj poleg sebe ˇmatram ˇ še ostale in pri tem strašno uživam. Vodim individualne in različne vodene treninge, kot so bootcamp, TRX, krožna vadba, vadba za starejše itd...

Ker pa za zdravo življenje ni pomembno le gibanje sem se začela ukvarjati tudi s prehrano in ustvarjanjem raznih receptov. Tako je naslala stran SUPERset, ki jo vodiva s fantom. Z njo želiva spraviti zdravo prehrano na gurmanski nivo in jo približati vsakemu posamezniku. Poleg prehrane na strani objavljava tudi ideje in nasvete, ki so povezani z različnimi gibalnimi vzorci.

>>SUPERset FB profil<<

O oblačilih Bia Brazil:

Že od nekdaj sem si želela, da bi bile lahko pajkice moja delovna uniforma, nisem pa vedela, da je to dejansko mogoče. Poleg treniranja drugih tudi sama redno treniram, tako da sem večinoma ur v dnevu v konstantnem gibanju. Zato potrebujem kvalitetna športna oblačila, ki dihajo, se prilagajajo telesu in ostanejo na svojem mestu. BiaBrazil so izpolnila in presegla vsa pričakovanja. Zame so popolna športna oblačila. Če jih primerjam z drugimi znamkami definitivno stavim in prisegam na BiaBrazil, saj so njihove pajkice po celem dnevu demonstracije vaj edine, ki ne lezejo dol, še dodaten plus pa je da izgledajo fenomenalno. Prav tako kot tudi njihovi modrčki, ki so ravno prav podloženi in nudijo izvrstno oporo. Za razliko od ostalih športnih modrčkov naredijo lepo obliko in poudarijo ženstvenost. Všeč mi je, ker BiaBrazil ponuja različne materjale, tako tanjše, kot debelejše. Tako sem za vsako sezono našla tiste prave.

Martina Vetrih IFBB Bikini

Moje ime je Martina Vetrih in prihajam iz okolice Ajdovščine. S športom sva si blizu že od malih nog, pri šestih letih sem se namreč začela ukvarjati z umetnostnim kotalkanjem in aktivno nadaljevala naslednjih 12 let ter tako dvakrat zasedla 4. mesto na evropskem in 4. mesto na svetovnem prvenstvu. Zaradi poškodbe, sem pri 18. prenehala, in se podala v fitness vode. S tekmovanji sem začela v letu 2013, letos pa poteka moja četrta tekmovalna sezona v kategoriji Bikini Fitness.

>>Martina Vetrih FB profil<<


Dosedanji rezultati

Saint & Sinner 18/8/2013 - 6. mesto Women's Bikini

Balkan Championship 10/5/2014 - 5. mesto Juniors Women's Bikini

Maxximum open 2014 11/10/2014 - 3. mesto Juniors Women's Bikini, 4. mesto Women's Bikini nad 163cm

Arnold classic Europe 2015 28/09/2015 - 16. mesto Women's Bikini nad 169cm

Maxximum open 2015 17/10/2015- 3.mesto Women's Bikini nad 168cm


zapri Na spletnih straneh SportyChic.en uporabljamo piškotke z namenom zagotavljanja
spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez njih ne bi mogli nuditi.

Z nadaljnjo uporabo spletnih mest soglašate z uporabo piškotkov.
Če piškotkov ne želite, jih lahko onemogočite v nastavitvah.