SLO | ENG
Najbolj prodajan izdelek tega tedna

Avtorji poslikav

Rebel artisti - avtorji poslikav

KUBA ROMANOWICZKuba Romanowicz - konec leta 2013 se je pričel ukvarjati s tatoo umetnostjo. Sprva s 'handpoke' metodo, kmalu zatem pa se je začel učiti tudi strojne poslikave.

Za prelomnico njegove kariere lahko štejemo konec leta 2015, ko se je začel profesionalno ukvarjati s tatoo umetnostjo.

Najbližje so mu vzorci s pikami, delo s črno barvo, mandala in geometrijski vzorci.

Je član Rock'n'Roll tattoo in piercing studia v Vroclavu in avtor poslikave za Rebel Skin pajkice Romanowicz P1 in Romanowicz P2.

RASPAZJANRaspazjan - je eden najprepoznavnejših šlezijskih umetnikov. Slikar, muralist, čarovnik. V svojih delih združuje futuristične vizije namišljenega sveta s šlezijsko ljudsko demonologijo,

Je soustanovitelj gledališke skupine LINEACT in MODRO fundacije. V prostem času je fotograf, grafični oblikovalec, kulturni animator in socialni delavec.

Je dobitnik nagrade maršala šlezijkega vojvodstva, za dosežke na področju umetniškega ustvarjanja. Živi in dela v Katovicah.

Je avtor poslikave za Rebel Skin pajkice Raspazjan P1.

KRZYSZTOF KAMYKKrzysztof Kamyk - ni nikoli razmišljal o tem, da bi se ukvarjal s tetoviranjem. Ta strast je prišla nepričakovano.

Velik vpliv nad risanjem je nanj naredil njegov oče in v zadnjem letniku tehnične šole se je začel resneje ukvarjati z risanjem. Kmalu zatem je pričel s preprostejšimi vzorci za prijatelje, ki so ga nagovarjali naj poizkusi tudi s tetoviranjem.

Tako se je zgodilo. V letu 2014 je naredil svoj prvi tatoo. Na začetku je deloval v babičini hiši, tatoo-ji pa so ga hitro prevzeli.

Hitro je razvil svoje tatoo spretnosti. V dveh letih se je dvignil na visoko raven, tako vizualno kot tudi tehnično. Trenutno dela v Tyskie studiu Zmierzloki in tako še vedno razvija in izboljšuje svoje sposobnosti.

Njegovo delo je mogoče opisati kot mešanico realističnih tatoo-jev s črno sivim grafičnim slogom. Prave oblike rad dopolnjuje z animiranimi dodatki in kombinacijo geometrije. Večinoma se poslužuje črne barve, čeprav za ustvarjanje včasih uporablja prevladujočo barvo v kompoziciji.

Je avtor poslikave za Rebel Skin pajkice Kamyk P1 in Kamyk P2.

YADOUYadou (Agnieszka Trojanowska) - je tatoo umetnica iz Caffeine Tattoo studia v Varšavi. Njena tatoo avantura se je pričela pred šestimi leti, takoj po končanem študiju na Univerzi za umetnost v Poznanu.

Navdihujejo jo subtilne skice in tetovaže vodnih barv. Poleg tega, da dela v studiu, se ukvarja tudi z ilustracijo. Ustvarja pravljične otroške ilustracije, kot tudi bolj realistične portrete.

Je avtorica poslikave za Rebel Skin pajkice Yadou P1 in Yadou P2.

SAVASava (Sandra Woźniok) - je absolventka zasebne univerze SWSIM na področju grafike.

Med študijem jo je najbolj zanimala plakatna in otroška ilustracija, ki je imela neposreden vpliv na njeno delo. Največji vpliv na tematiko in obliko njenih risb je imel njen dedek, slikar in učitelj risanja, prof. Roman Starak.

Značilna lastnost njenih del so živahne barve, debele črne konture in učinek akvarela. S tetovažo se profesionalno ukvarja že od leta 2015.

Je avtorica poslikave za Rebel Skin pajkice Sava P2.

JELENICAJelenica (Anna Monica) - je svobodna duša in prijetna sogovornica.

Zapleteni motivi, močni in komični stripi so tisto kar najbolj obožuje in po čem je najbolj poznana. Je ljubiteljica intrigantne literature - posebno poezije. Uživa v dih jemajočih potovanjih in dobrih koncertih.

Trenutno deluje v Dear Head Tatoo studiju v Krakovu.

PROJEKT REBEL SKIN JELENICA:

Gre za najbolj popolno različico Rebel Skin pajkic do sedaj. Zasnovane so predvsem zato, da poudarijo žensko postavo in zagotovijo popolno udobje.
  • Autorski kroj, ki je rezultat dolgih testov in številnih prototipov

  • Širok pas, ki vam omogoča, da pajkice nosite tako kot vam je najbolj všeč - z visokim pasom ali pa ga obrnete in nosite pajkice kot hipsterji

  • Dizajn tega modela je narejen iz dvojne temne plasti gostega materiala in tako so pajkice Jelenica v predelu zadnjice 100% neprosojne
  • Udobni ravni šivi
Premium pajkice z živalskim motivom so vam na voljo na tej povezavi >>JELENICA.

BIELAPaulina „Biela” Bielecka je že kot majhna deklica rada pisala in risala po telesu. Ob odraščanju je vse skupaj postalo del njenega življenja, sedaj pa je umetnost tetoviranja njen poklic in resno delo v katerem neizmerno uživa.

Sprva sicer ni bila prepričana, da bi se s tetovažami ukvarjala poklicno, bila je namreč tudi navdušena fotografinja. Vse do prve tatoo konvencije...od takrat naprej je sanjala o tem, da bi postala mojstrica tatoo umetnosti. Do tatoo konvencije pa po vsej verjetnosti ne bi prišlo, če se ji za model ne bi prepustila kar njena mama, ki tako nosi njen prvi ne prav uspešen tatoo :). Od takrat naprej se je vsega priučila sama z nenehnimi preizkušnjami, kjer se je vse naučila iz lastnih napak.

Trenutno ima Biela svoj tatoo studio Czarno To Widzę v mestu Chorzów Batory (Šlezija) blizu Krakova. Slog v katerem se je najbolj našla so skice.

PROJEKT REBEL SKIN BIELA:

Gre za čudovite športne pajkice v črni barvi z grafiko in popolno podrobnostjo hobotnice na levi nogi.

Asimetrija, shematična linija in kontrastne turkizne lise. Uganka / skrivnost / temačnost globin.

Športne pajkice z detaljnim motivom inteligentne hobotnice so vam na voljo na tej povezavi >>BIELA.

JALOSINSKAAnia Jalosinska je po poklicu grafičarka. Leta 2002 je diplomirala na akademiji za likovno umetnost v Vroclavu. Vendar pa je bila njena magistrska naloga povezana z modo in se je z njo ukvarjala tudi naslednjih 8 let po diplomi.

Pustolovščina s tetovažami se je začela pred približno 10 leti in nekaj, kar naj bi bilo le hobi ali dejavnost ob strani, se je hitro spremenilo v strast in življenjski slog. Zadnjih 8 let je potovala in tetovirala na skoraj vseh celinah sveta.

Zadnjih nekaj let je ponovno začela pogrešati svet mode in oblikovanja ter začela stremeti v to smer, iskati načine, ki bi ji omogočili opravljanje obeh poklicev hkrati. Oblikovanje tiska na oblačilih s skicami za tatoo modele je tako postalo edini način za združitev teh dveh strasti.

Izkušnje pri oblikovanju oblačil so ji pomagale pri delu s telesom v poklicu tatoo umetnice. Prav tako pa jo je sedaj po več letih tetoviranja ta poklic obogatil z zmožnostjo uskladitve slik na telesih k bogatejši in bolj dinamični podobi, ki pripoveduje zgodbe.

Dizajniranje slike na oblačilih kot so športne pajkice, ki se oprijemajo telesa, zahteva praktično enak postopek kot priprava tetovaže za nogo. In v tem je čarovnija.

PROJEKT REBEL SKIN JALOSINSKA P1:

Osupljiva kombinacija abstrakcije in polnih podrobnosti, dinamična skica kolibrija, ki leti. Akvarel in subtilna črta, turkizne barve.

Lahkotnost / dinamika / svoboda / prostor.

Ania o svojem projektu:

Kolibri je simbol sonca, ravnotežja, predstavlja nenehno gibanje - simbol moči. Na skici leti navzgor, proti luni, delno v megli in potrebuje vodo. Od tod tudi odtenki ozadja - modra, vodena, voda. To simbolizira okrevanje, čiščenje...Tema projekta je bil dinamičen vzpon navzgor, kljub neprijetnosti, premagovanju negotovosti in strahu - emanacija sile. Moč, ki pride s fizičnim naporom, pa tudi s čustvi.

Premium pajkice z motivom kolibrija v negotovosti so vam na voljo na tej povezavi >> JALOSINSKA P1.


ARTISTIC REBEL SKIN >> V TRGOVINO


zapri Na spletnih straneh SportyChic.en uporabljamo piškotke z namenom zagotavljanja
spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez njih ne bi mogli nuditi.

Z nadaljnjo uporabo spletnih mest soglašate z uporabo piškotkov.
Če piškotkov ne želite, jih lahko onemogočite v nastavitvah.